Nu exista „corect” si/sau gresit

Foarte multi oameni continua sa se judece,unii pe altii din cauza unor lucruri/obiceiuri/dorinte/fapte/vise pe care noi le numim „greseli”. Intotdeauna credem ca noi stim ce e cel mai bine si cel mai corect lucru pe care ar trebuii sa il faca toata lumea,ni se pare atat de adevarat si corect lucrurile pe care le credem,le gandim incat daca altcineva ne contrazice sau pur si simplu ne spune ca ne-a scapat un amanunt, automat gasim o scuza si cautam sa completam „critica” celui care si-a dat cu parerea despre ceea ce credem noi insine.
„Avem impresia ca noi stim totul foarte bine! Intradevar, dar stim foarte bine doar ce NOI stim pana in acel moment”

Ceea ce vreau sa spun este, ca Există perfecţiune în procesul de evoluţie şi întreaga viaţă provine din alegere. Nu se cuvine să intervenim în alegere şi nici să avem dubii în privinţa ei. Şi, în mod special, nu se cuvine să o condamnăm. Ceea ce se cuvine este să observăm şi apoi să facem orice poate fi făcut pentru a ajuta sufletul ca, în căutarea lui, să facă o alegere mai înaltă. Priviţi deci cu atenţie alegerile făcute de alţii, dar nu judecaţi. Înţelegeţi că alegerea lor este perfecta pentru ei IN ACEST MOMENT, dar fiţi gata să-i ajutaţi atunci când va veni clipa când ei caută o nouă alegere, o alegere diferită – o alegere mai înaltă.

Nu exista „gresit”. Ci doar „Ceea ce nu ma reprezinta pe Mine Insumi”

Sunt atatea tari in care prostitutia este ilegala,este considerata ceva „gresit”,in timp ce sunt si tari in care prostitutia este legala si aceasta este considerata ceva normal. Cu siguranta oamenii care considera prostitutia ceva normal spun „Daca asta ii place, asta sa faca. Eu nu am nici o treaba” Dar cati nu spun asa? 🙂 Si de ce nu o spun? De ce toata lumea judeca pe toata lumea? Sa fie oameni buni doar aceia care ne fac toate poftele si fac doar ceea ce vrem noi sa faca,si sunt doar ceea ce vrem noi sa fie?

Raspunsul e unul singur: NU EXISTA „CORECT” SI/SAU „GRESIT”. INLOCUITI CUVANTUL „GRESIT” CU „CEEA CE NU MA REPREZINTA PE MINE INSUMI”.

Ceea ce pentru mine pare a fi „gresit” pentru altcineva e o placere,e ceva normal,ceva frumos. Asadar, unde exista termenul de „Gresit”? Doar in mintea mea. Sunt atatia oameni care se concentreaza pe lucrurile ce nu le fac placere,ce nu vor sa mai aiba,ce vor sa nu le mai traiasca sub forma de experienta si totusi vor sa scape de acele experiente din viata lor. Nu pot sa incetez sa judec lumea daca spun ca „incerc sa nu mai judec lumea”. Pentru ca tu din moment ce crezi ca „incerci” sa nu mai judeci,actionezi si faci lucruri care te vor face sa „incerci” sa nu mai judeci lumea. Un DA este un DA,un NU este un NU,un INCERC este un INCERC. Alege ACUM sa fi fericit,sa faci sport,sa iubesti neconditionat,sa oferi,sa ajuti si orice altceva iti mai doresti. 

P.S.: E in regula daca mai facem greseli. Greselile sunt buni prieteni cu noi – Ne ajuta sa crestem. Defapt, e imposibil sa faci o „Greseala” in adevaratul sens al cuvantului, din moment ce tot ceea ce numim noi „greseli” ne aduc beneficii 🙂


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s