Hai sa fim fericiti, Noi suntem fericirea

Hai sa fim fericiti!Fericirea suntem noi. Noi decidem daca vom fi tristi sau vom sari in sus de fericire. Primul lucru bine de tinut minte e ca aceasta stare, ca toate celelalte, de fapt si de drept e relativa. Nu exista o definitie, un sablon. Cum arata ea, tu hotarasti. Un alt pas catre ea e inlaturarea limitelor de orice fel. Nu trebuie sa ne privam de anumite lucruri care ne aduc o stare de spirit buna pt ca asa cere societatea si asa e etic. Pune-ti ordine in viata. 

 

 

Fii echilibrat. Asa vei obtine si succes in tot ceea ce faci. Iarta. Nu te razbuna. Razbunarea aduce o bucurie efemera, pe cand iertarea iti bucura sufletul pana in cel mai adanc cotlon. Nu te mai considera un om mic daca tu stii ca esti mare. Ai multe calitati, cu totii avem, dar vrem sa parem altcineva deoarece asa ni se cere. Accepta-te pe tine si fii asa cum te simti tu bine. Nu ii poti multumi pe toti. Odihna activa e un alt factor care contribuie la fericirea noastra. Lasa trecutul in urma. Nu te mai gandi ce nu ai facut de a mers prost. Gandeste-te cei vei face sa mearga bine. Razi. Daca razi mult si din orice nu dai dovada de prostie, ci de om inteligent, optimist, deschis. Nu te mai compara cu altii. Tu esti tu si atat. 

 

 

Fericirea ta poate fi diametral opusa de a vecinului. Fii de ajutor. Asta iti va induce o stare de bine. Investeste in relatia ta intima. Fericirea ta depinde in mare parte de calitatea relatiei in care esti implicat. Fii optimist. Incercarile sunt trepte construite de Dumnezeu pe scara vietii tale. Ele au o parte buna intotdeauna. Razi de tine si de probleme. Scrie undeva ca trebuie sa stai trist? Nu. Gandesti mai limpede cand esti vesel. Fii egoist. Ajuta si asta cu conditia sa nu devina un obicei. Nu uita sa fii copil. A te purta copilareste nu imseamna ca ai luat-o razna, ci doar ai decis sa nu mai faci din orice tantar un armasar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s