Dragostea nu are limite.Noi SUNTEM DRAGOSTEA

TOTI SUNTEM UNUL,UNUL SUNTEM TOTI!

Dragostea este fara limite.Nu exista inceput si nici sfarsit,nici inainte si nici dupa.Dragostea a fost intotdeauna,este intotdeauna si va fi intotdeauna. Deci dragostea este permanenta.Este realitatea permanenta.Si are foarte mare legatura cu libertatea. Daca dragostea este fara limite si permanenta,atunci dragostea este….Libera. Dragostea inseamna libertate absoluta. Noi de obicei cautam sa iubim si sa fim iubiti,si astfel descoperim ca tanjim ca acea dragoste sa fie fara limite si ca intotdeauna dorim sa fim liberi si sa o exprimam. Cautam libertate,neingradire si eternitate in fiecare traire a dragoste.

E posibil sa nu o obtii pentru totdeauna, dar asta este ceea ce cauti.Si asta cauti,deoarece asta inseamna dragoste si tu o stii in adancul inimii tale,pentru ca tu esti dragoste si,prin exprimarea dragostei,cauti sa cunosti si sa traiesti experienta lui Cine esti TU cu adevarat.
Dar frica ne impiedica sa traim aceste experiente,deoarece facem asta conditionat.ASTEPTAM,SPERAM sa primim inapoi ceea ce oferim.Dar nu poti oferii ceva ce tu ai déjà,ceva ce tu ESTI deja..
S-ar putea sa vina un moment,cand, intr-o relatie, vei vrea sa-ti exprimi sentimentele intr-un mod cu totul special.Nu pentru ca o persoana este mai speciala decat alta,ci pentru ca modul in care alegi tu sa demonstrezi unei persoane profunzimea dragoste pe care o ai pentru toti oamenii si pentru viata insasi,este UNIC numai pentru acea persoana.

Modul in care iti arati dragostea fata de fiecare persoana pe care o iubesti cu adevarat este unic Nu iti arati dragostea exact in acelasi fel catre doua persoane.Din cauza ca tu esti un creator de originalitate,tot ce faci,creezi ,gandesti,este original. Nu e posibil sa exista duplicat pentru nici un gand,cuvant sau actiune a ta. Tu nu poti crea duplicate,tu poti crea numai originale.
Stii de ce nu seaman doi fulgi de zapada unul cu celalalt? Deoarece e imposibil. “Creatia” nu e “multiplicare”,iar Creatorul poate numai sa creeze.De aceea nu exista nici doi oameni la fel,nici doua relatii la fel si nimic nu e la fel cu altceva.

Nimeni nu vrea sa traiasca in frica! Altii ne invata sa o traim! Un copil nu stie ce este frica. El crede ca poate sa faca orice. Un copil nu stie ce inseamna lipsa de libertate.El crede ca poate sa iubeasca pe oricine. Un copil nu stie nici ce inseamna lipsa de viata.Copiii cred ca vor trai vesnic..Iar oamenii care se comporta ca niste copii cred ca nimic nu le poate face rau.Un copil nu stie nici ce inseamna lucruri “gresite” pana cand adultii nu-l invata despre aceste “greseli”. Si astfel, copiii alearga in pielea goala si ii imbratiseaza pe toti,NEGANDINDU-SE LA NIMIC RAU. OOO,Daca ar putea face si adultii acelasi lucru…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s