Dragostea NU inseamna: A oferii mai mult decat a primii

Una dintre dovezi,cum ca noi SUNTEM iubire….este urmatoarea: Daca nu am fi noi insine iubirea,nu ne-am arunca in mod instinctiv sa salvam un copil care cade,un om care se ineaca sau pe cineva aflat in orice alt pericol. Pentru ca exact asa ne comportam.Chiar cu riscul sa pierim noi insine. Cand actionam astfel,actionam la indemnul instinctelor fundamentale,ne aratam adevarata natura si NU NE GANDIM la ceea ce facem.

In dragoste nu e vorba de : A oferii mai mult decat a primii. Noi suntem iubirea insasi. Daca tu esti o persoana care,nu te iubesti pe tine insuti si care permite sa fie agresat,violentat si distrus de catre altii,atunci vei continua sa ai comportamente care-ti permit sa traiesti aceasta experienta. Daca esti CU ADEVARAT o persoana care este amabila si plina de consideratie,atenta si indatoritoare,milostiva si iubitoare, iti vei „ingloba” Sinele,printre oamenii impreuna cu care esti astfel. Totul depinde de ce anume te straduiesti sa fii in viata.

Daca de exemplu, te straduiesti sa fi unul cu toti ceilalti,vei vedea ca te comportii intr-un anumit mod care-ti permite sa traiesti experienta unimii tale si o demonstrezi. Si cand faci asta, nu vei avea sentimentul ca faci ceva PENTRU cineva,ci mai degraba,faci ceva pentru tine insuti 🙂 Daca te straduiesti sa fi dragoste, vei face impreuna cu altii,lucruri ale dragostei. Nu PENTRU altii,ci IMPREUNA cu altii. E imposibil sa faci ceva PENTRU cineva,pentru ca orice actiune este facuta din propria ta vointa de a face acel lucru. Ca si in actul unei piese,creezi si joci un rol.Numai ca nu te prefaci.Chiar ESTI acel rol

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s