Vrei sa faci ceva? Fa-o! Vrei sa spui ceva? Spune!

Am observat la foarte multi oameni,(inclusiv la subsemnatul) ca atunci cand primim un sfat care atunci cand il auzim,ne mangaie sufletul,avem impresia ca stim acel lucru déjà,si spunem: Dumnezeule,cata dreptate are! Dar de ce avem acea impresie,ca lucrul acela il stim déjà?

RASPUNS:

Pentru ca sufletul nostru,are déjà toate raspunsurile,la absolut orice intrebare avem,in orice situatie.Iar atunci cand primim un sfat care ne da curaj,ne da puterea si energia de care avem nevoie,stiind ca putem sa reusim.

Dar daca sufletul stie déjà toate raspunsurile,de ce esti inca nefericit/a,de ce suferi,de ce nu ai o viata fericita?

RASPUNS:

Pentru ca de cele mai multe ori,asteptam sa fim confirmati de catre ceilalti.Avem o idée,un plan,un vis, o dorinta,o revelatie  sau ceva de genu,si apoi fugim la altii sa le spunem,sa vedem cat de “nebuni” sau “buni” considera ca suntem.  Si daca parerile celorlalti,sunt tocmai opusul a ceea ce tu STIAI si SIMTEAI ca vei reusii,si primesti critici sau raspunsuri de genul : “Hey,fi realist/a”,”nu ai cum sa reusesti” “asa ceva e imposibil” “asa ceva nu a mai facut nimeni”, iti distrugi toata dorinta de a ACTIONA, si visul tau dispare in pustiu,doar pentru ca cineva care nu are incredere in el/ea insusi ca va reusii,spune ca NICI TU nu ai cum sa reusesti.

Nu astepta sa fi confirmat/a de catre altii,ca sa faci ceea ce iti doresti sa faci. Meriti sa reusesti. Dorintele,nevoile si visurile tale sunt 100% indreptatite. NImeni nu are dreptul sa iti spuna ca ce vrei tu nu e bine. Cei care te iubesc o dovedesc prin sprijinul pe care ti-l acorda chiar daca nu te inteleg mereu. Stii ce ai de facut. Ceea ce iubesti te va face o persoana fericita. Du-te si ia ceea ce vrei!

Iar in final va las vorbele astea,Folositi-le in viata voastra

“Proba pamantului – consta in a dovedi ca te poti descurca cu materia, in special cu banii

Proba apei – sa iti pastrezi capul limpede in valtoarea emotiilor si o inima deschisa pentru experiente noi

Proba aerului – e despre disciplina gandurilor si puterea interioara

Proba focului – cere stapanirea puterii vointei si acceptarea ca vointa individuala sa fie una cu vointa universului – Legile spiritului – Kurt Tepperwein”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s