Ce inseamna IUBIREA NECONDITIONATA pentru mine

HeartBook_bigger

Stiu ca multe dintre conceptele mele,privind iubirea neconditionata vi se vor parea extravagante, insa asa este modul meu deA TRAI si A EXPERIMENTA,Iubirea.

“Suntem cu totii unul” “Aleg pentru tine ce alegi tu pentru tine” si “Iubirea nu spune niciodata nu”. E nevoie de curaj pentru a le accepta, si de mai mult curaj pentru a le implementate.

Sa le definesc putin pe fiecare,ce inseamna fiecare pentru mine:

“Suntem cu totii unul” à Vorba asta sigur au auzit-o multi,insa foarte putini stiu ce inseamna mai exact,si mai putini au luat-o in seama. Indiferent de culoarea pielii,de rasa, de natiune, de varsta, de comportament,etc… toti suntem unul. Va vine sa credeti sau nu, noi toti suntem unul.Noi toti suntem IUBIRE.  Una din zecile daca nu chiar sutele,miile de “dovezi” cum ca noi SUNTEM iubire, este reprezentata de reactia noastra de a ajuta.De exemplu, daca vedem un bebelus cazand de pe bloc, este in firea noastra umana sa incercam sa prindem acel bebelus,din instinct. Este in firea noastra umana, de a proteja pe cei aflati in necaz. Da,stiu ca multi oameni (vorbesc de Romania,nu de alte tari) cauta sa fure cat cuprinde sau asteapta sa ploua cu bani fara ca ei sa miste un deget,si ca ii numim “oameni rai”,insa instinctual nostru uman de a apara/salva,intotdeauna va exista in sufletele noastre.Indiferent de cat de mult ne-a “prostit” creierul ca viata e urata,grea si asa mai departe…

“Aleg pentru tine ce alegi tu pentru tine” àNu am vazut deloc multi oameni care sa traiasca acest gen de relatie, in care fiecare membru din relatie este liber sa decida ce este cel mai bine pentru el/ea insasi,si sa traiasca experienta a Cine Este El/Ea cu adevarat, fara ca partenerul sa incerce sa interzica sau sa opreasca acest lucru. Eu cred ca cea mai mare dovada de iubire, este de a lasa partenerul sa se exprime in lume in Cine Este El/Ea cu adevarat,si in loc de respingeri, critici si rusine, sa primeasca incurajare,respect, libertatea de a alege(liber arbitru). Daca iubita mea mi-ar spune : “Alex, pot sa iau cina cu Radu?(de exemplu), daca as spune: “NU”, as face aceasta alegere dintr-un singur motiv: TEAMA,NEINCREDERE.  Teama de a o pierde sau Neincrederea, ca poate acel “Radu” o va “fura” de la mine pe Oana.(iubita mea). In schimb eu aleg sa ii raspund: “Te iubesc suficient de mult,incat sa aleg pentru tine ceea ce tu alegi pentru tine. Iti dau liberal arbitru sa faci alegerile pe care vrei sa le faci in viata,si nu voi inceta niciodata sa te iubesc,orice ar face.”

“Iubirea nu spune NU” à Frica este energia care contracta, inchide, se strange in sine, o ia la fuga, se ascunde, acumuleaza comori, face rau. Dragostea este energia care se extinde,se deschide,trimite departe,sta pe loc,scoate la iveala,imparte cu altii,vindeca.Frica ne infasoara corpurile in haine.dragostea ne permite sa stam goi. Frica inhata si acapareaza tot ce avem,dragostea daruieste tot ce avem. Frica imbratiseaza aveti, Dragostea imbratiseaza pe cel iubit.Frica tine strans, Dragostea da drumul. Frica invenineaza, dragostea mangaie.Frica ataca,dragostea iarta. De aici…trageti singuri concluziile 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s