Verifica de la START. Nu direct de la FINISH

Un subiect pe care foarte multi oameni,incearca sa il evite: ESECUL!!!

Toata lumea “greseste”,nu-i asa? Cei care au experienta in spiritualitate,psihologie, dezvoltare personala, stiu deja ca esecul este un lucru foarte bun,sunt treptele care ne ajuta sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Tocmai atunci cand este greu sa mergi mai departe, este momentul ideal de a arata ca intradevar acel lucru conteaza cu adevarat pentru tine.

Astazi m-am trezit cu o pofta mare de invatat,scris si citit,deci acest articol va fi cat se poate de scurt. Multi oameni se pierd complet,si nu stiu ce sa faca, in fata unui esec. Iar daca vor sa realizeze ceva “maret”, apar zeci si sute de scuze,care ii trag in spate,si nu ii permit sa actioneze. Daca ajung in fata unui munte de 7.000 de metri, multi se vor scarpina in cap,se vor uita la varful muntelui si vor spune: “E foarte mult pana sus.E foarte greu.O sa imi ia o gramada de timp”,sau poate chiar mai rau: “Nu o sa reusesc eu sa urc un asemenea munte”.

E mai usor sa te uiti direct la varful muntelui si sa spui ca nu vei reusi sa ajungi niciodata in varf, decat sa te uiti unde esti ACUM,si de unde sa incepi.E mai usor sa socotesti TOT EFORTUL de aici de jos,pana in varful muntelui,decat sa te uiti ce ai Chiar Acum in fata ta,si cum poti sa faci primul pas.Chiar si o calatorie de 10.000 km,incepe tot cu primul pas. Nu pierde timpul,socotind cat efort TOTAL trebuie sa depui pana in varf,cand tu,nici macar nu ai inceput. Verifica ce ai ACUM la dispozitie,si vezi cum poti incepe. Orice plimbare,de orice fel, incepe cu primul pas. Momentul de ACUM e tot ce ai. Ce numesti tu,ca fiind “Maine” sau “mai tarziu”, vor deveni foarte curand ceea ce tu numesti “ACUM”. De ce sa astepti? Incepe ACUM,si fa primul pas care te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Succes.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s