Îți dovedesc că EU POT, să fac ce îmi doresc

Imagine

Cât de interesant este, să te concentrezi numai pe ceea ce POȚI să faci !
Am descoperit o metodă acum 2-3 luni, am aplicat-o, și sunt foarte mulțumit de rezultate.
Știu că am spus că nu voi scrie prea des luna aceasta, și nici nu mă așteptam să scriu încă din prima zi a lunii februarie, însă m-a cuprins inspirația, iar entuziasmul dobândit în urma rezultatelor, după ce, timp de 2-3 luni am aplicat această metodă, m-a cuprins din senin 🙂

Cu toții dorim să avem câte ceva, să reușim într-un domeniu sau altul, să cunoaștem oameni asemenea nouă, să avem ceea ce ne dorim, să ne învingem propriile noastre temeri.
Mintea umană e tot timpul ocupată cu durerea pentru ce mi s-a intâmplat acum o lună, sau pentru grija zilei de mâine. Ar fi extrem de simplu să umplem un caiet A4,cu motive pentru care NU reușim să facem, sau să avem ceva anume.

Dar dacă iți pierzi vremea concentrându-te pe ceea ce NU poți să faci, păcat și de tine însuți că nu faci altceva decât să te scufunzi mai adânc în probleme,păcat și de copacul sacrificat pentru caietul pe care tu îl umpli cu tot felul de motive, în care spui că NU poți să faci una sau cealaltă.
Am o metodă mai bună, și sper din tot sufletul să te ajute și pe tine la fel de mult, cât m-a ajutat și pe mine, sau chiar mai mult.

Am foarte multe agende și caiete goale. Până recent, nu aveam nici o idee la ce, aș putea să le folosesc. Îmi doream atât de mult să scriu ceva în agendele acelea, și pur si simplu nu aveam nici o idee despre ce aș putea să scriu. Fac totul “online”, sau cu vreun software offline.
Am decis să mă concentrez mai mult si mai des pe afirmația : “EU POT…”
Și asta am și făcut, de fiecare dată când îmi doream ceva, sau vroiam să fac ceva, luam un pix și începeam să scriu sus în vârful paginii “TITLUL”(ce îmi doream să am,sau să fac).
Și în loc să înșir 1000 de afirmații care încep cu “NU POT…”, scriu cu liniuță, mai multe opțiuni (uneori mă inspir și de pe internet,de ce nu?),care încep cu “Eu pot…”, sub forma unui răspuns la întrebarea “CUM POT SĂ ÎNCEP? CARE ESTE PRIMA OPȚIUNE?”.

Pe mine m-a ajutat enorm de mult această metodă. Pentru că AM SCRIS ceea ce GÂNDESC,ceea ce CRED,ceea ce SIMT. Nu încerca să găsești rezolvările în minte, deoarece mintea e ca o maimuță ce sare tot timpul de pe o creangă pe alta. Nu poți să te concentrezi într-un singur loc. Începe să scrii ceea ce îți dorești, și scrie răspunsuri la întrebarea: “CUM POT SĂ ÎNCEP?”. Atunci când scrii, creierul iși fixează atenția, către ceea ce SCRII și SIMȚI în acele momente. Scrisul este vocea inimii. Merită să oferi o încercare. Îți doresc mult succes!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s