Cum te poți distra în momentele dificile

Imagine

Chiar dacă în general este privit ca fiind ceva negativ, când privim situația prin prisma CREDINȚEI, are un înțeles mult mai profund și complex. Această perioadă, permite suferinței (îi oferă oportunitatea) să acumuleze/exprime mai multă compasiune, și să crească m-ai puternic și iubitor. Vă ofer 7 feluri în care, ne putem distra în momentele dificile.

1. FĂ CEVA NOU
Când senzațiile de durere ne fac să ne simțim mai bătrâni decât anii noștri, atunci când viața pare a fi o durere fără sfârșit, Bucuria este prezentă în lucruri pe care niciodată nu ni le-am fi putut imagina s-au vedea. Un copil nou-născut, o floare care tocmai înflorește, o zi în care ne putem auto-descoperii pe noi înșine, și multe alte exemple care înconjoară și îmbrațisează viața pentru prima oară, te așteaptă să te bucuri de ele.

2. INGRIJEȘTE-ȚI MINTEA ȘI INIMA
În interiorul nostru, durerea ne poate lovi puternic și să ne țină la pământ. Dar în afara noastră, sunt multe lucruri care ne pot ajuta. Muzica, arta, Cărțile, Jurnalul – aceste activități, indiferent dacă le FACI s-au le trăiești ca experiență, pot contrabalansa tristețea și sentimentul de neputință din interior, și să ne inspire sufletul să găsească partea pozitivă în orice situație.

3. REPARĂ CEVA ÎN LUME
Nu reușesti să te simți COMPLET, s-au VALOROS?
Cea mai bună metoda prin care poți să îți recapeți sentimentul că ești VALOROS, este, de a devenii eroul altcuiva. O zi la o fermă cu animale, un timp petrecut cu cineva care este bolnav, un email neașteptat trimis către cineva care ști că are nevoie de încurajare, sunt doar câteva exemple. Nici măcar un singur gest bun, nu este considerat „prea mic” pentru a face o diferență în lume. Și în plus de asta, primești în schimb sentimentul de ÎMPLINIRE și BUCURIE. 🙂 Ajută pe cineva. Acum. Astăzi.

4. E TIMPUL SĂ TREZEȘTI IARĂȘI, COPILUL DIN TINE
Chiar și copiii care sunt extrem de bolnavi, găsesc o modalitate de a se bucura, să râdă, și să se joace. Când ajungem la maturitate, noi nu abandonăm inocența și încrederea copilăriei noastre. Dar, s-ar putea să nu recunoaștem prezența acelei laturi, atunci când durerea interferează. Invită joaca și umorul în viața ta, și re-aprinde copilul interior – și bucuria care se află ÎN INIMA TA.

5. ATRAGE SIMPLITATEA ÎN VIAȚA TA
Medicamentele, vizitele la doctor, terapiile, așteptarea, nopțile nedormite – Astfel de momente dureroase, pot complica si afecta multe lucruri care, de fapt sunt simple, în viața noastră. Găsește un simplu loc, pe care îl poți aprecia că există special pentru tine, și apreciază timpul petrecut acolo. Apoi, din acest loc plin de simplitate, după ce te simți detașat si relaxat, întoarce-te „reînnoit” fiind pregătit pentru noi provocări.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s