Am învățat să accept viața așa cum este

Imagine

Cuvânt înainte :

„Trecând prin viață odată cu fluxul” înseamnă să fi deschis către m-ai multe drumuri, pentru a ajunge unde îți dorești”

Introducere :

Expresia „mergând odată cu fluxul” este o metaforă care se aplică la „navigarea unui râu”. Când mergem odată cu fluxul, urmăm curentul râului, în loc să înotăm împotriva sa.

Oamenii care acceptă să meargă odată cu fluxul, sunt deseori interpretați ca fiind leneși s-au pasivi, dar pentru a merge întradevăr odată cu fluxul, necesită conștientizare, să fi în momentul Prezent, și capacitatea de a amesteca propria energie cu energia predominantă.

Mergând cu fluxul nu înseamnă să ne aruncăm vâslele în apă și apoi ne relaxăm în barcă, în speranța că ceva bun se va întâmpla. Mergând cu fluxul înseamnă să renunțăm la agendele noastre individuale, și să observăm jocul de energie care se află peste tot în jurul nostru. Trăim în prezent. Apoi folosim acea energie și mergem în același ritm, dar care ne va îndruma mult mai repede decât o face rezistența.

Cuprins :

Mergând cu fluxul nu înseamnă că nu știm încotro vom merge, înseamnă că suntem deschiși la mai multe moduri de a ajunge acolo. Suntem, de asemenea, deschiși la schimbarea destinației, agățându-ne mai mult de esența obiectivului nostru decât de, detalii. Apoi înțelegem că renunțând la planurile noastre, este doar o parte din proces. Apoi, ne dăm seama că închirierea du-te și modificarea planurilor noastre este parte a procesului. Mergând cu fluxul înseamnă că suntem conștienți de o energie care este mai mare decât noi înșine și suntem deschiși să lucrăm cu ea, nu împotriva ei.

Încheiere : 

Multora dintre noi ne este teamă să mergem cu fluxul, deoarece nu avem încredere că vom ajunge acolo unde vrem să mergem, dacă o facem. Acest lucru ne face să ne agățăm de planuri care nu lucrează, rămânem la trasee care sunt obturate, și obsedat asupra relațiile care nu sunt îndeplinesc. Cand te afli blocat în aceste tipuri de modele, fă-ți o favoare și, m-ai bine deschide-te către fluxul a ceea ce este, decât să îi opui rezistență prezentului. Ai încredere că ” râul” cel mare din viața ta are un plan pentru tine și lasă-l să te îndrume m-ai departe. Ai încredere că ” râul”  mare din viața ta are un plan pentru tine si lasă-te purtați mai departe. Aruncă peste bord acele lucruri care te trag în jos. Fii deschis la revizuirea hărți. Respiră adânc și bucură-te în curent.

Lasă un comentariu